Live

Beste lezer,

Vanaf dit moment, 1 september 2018, is de hele website functioneel en is Hartjes Mediation officieel ‘in business’. De meeste activiteit zal plaatsvinden achter de schermen, maar regelmatig (± elke twee weken) zal er een blogpost verschijnen op deze pagina (en op Facebook) over interessante ontwikkelingen of andere onderwerpen die met mediation te maken hebben.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via deze pagina of via Facebook, indien gewenst. Hartjes Mediation werkt op een christelijke grondslag. Concreet houdt dit in dat er in het mediation-proces ruimte is voor gebed, maar vooral dat onze mediators een levende relatie met Jezus Christus hebben en deel uitmaken van een gemeente. Hiermee willen wij waarborgen dat onze mediators zich kunnen invoelen in de omstandigheden van een christen die een conflict heeft.

Betekent dit dat niet-christenen hier niets te zoeken hebben? Zeker niet. Hoewel onze christelijke levensopvatting duidelijk zal zijn en dit niet verborgen kan worden, willen we het zeker niet door de strot duwen. Als u een conflict heeft wat u door middel van mediation wilt oplossen, kunt u bij Hartjes Mediation terecht. Vragen naar onze identiteit zijn ook zeer welkom en we zullen graag alles toelichten.

Live

Je zou ook interesse kunnen hebben in